Welkom op de website van GUC

  Voorlichtingsbijeenkomst overgang naar HNPF

  Op 1 juni 2023 zal op de Cargill Bioindustrial locatie (Buurtje 1 Gouda) een voorlichtingsbijeenkomst plaats vinden om de overgang van het huidige Croda pensioen fonds naar Het Nederlandse Pensioenfonds (HNPF) toe te lichten.
  De bijeenkomst start om 13:30 en inloop is vanaf 13:15 en zal ongeveer 1,5 uur duren.
  Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar croda@dion.nl of te bellen naar 0523-208251 met vermelding van naam en tijdstip voor de bijeenkomst.

  Nieuwe website personeelsvereniging

  Hierbij wil de personeelsvereniging zich “opnieuw” presenteren en de plannen aan jullie voorleggen. Mede door de Corona-pandemie werd er de afgelopen periode erg weinig georganiseerd voor de leden. Hier wil de personeelsvereniging – met jullie hulp – verandering in brengen!
  De personeelsvereniging wil de focus meer gaan leggen op de actieve (nog werkende) leden. Natuurlijk zijn de buitengewone leden (gepensioneerden) wel welkom bij de activiteiten. Er wordt hen geen contributie meer in rekening gebracht maar er zal een iets hogere bijdrage per activiteit komen. Ook wil de personeelsvereniging  de leden meer betrekken bij het organiseren van activiteiten. Dus, heb je een leuk idee? Leg het voor aan de personeelsvereniging zodat we dit samen kunnen uitvoeren.

  De personeelsvereniging krijgt ook een nieuwe naam: PV55 en een daarbij behorende website: http://www.pv55.nl/ 

  Deze naam moet officieel worden gewijzigd in de statuten, daarom is de naamswijziging voorgelegd in de algemene ledenvergadering. Tijdens de vervolgvergadering wordt de naam met toestemming van de leden officieel bekrachtigd. Er is gekozen voor een officiële naamswijziging omdat wij officieel nog steeds “Personeelsvereniging Unichema Gouda” heten. Er is gekozen om de naam van de werkgever helemaal weg te laten en het oprichtingsjaar van de personeelsvereniging op te nemen in de nieuwe naam PV55.

  Diedeke Helmhout – Paul van den Berg – Dennis Bergsma – Rowena Burger – Ron van Aken – Thomas Blundell

   

  GUC Uitje 2022

  Gelukkig kon na lange tijd weer een uitje voor de gepensioneerden georganiseerd worden.
  Mennie van Oosten had samen met de rest van het GUC bestuur hun uiterste best gedaan om van deze dag iets leuks te maken. Na de boottocht van Gouda naar Alphen a/d Rijn, een bezoek aan het vogelpart Avifauna en een uitgebreid diner buffet werd iedereen weer voldaan met bus terug naar Gouda gebracht. Rob Kempers heeft van deze dag een mooie impressie gemaakt, die je op deze fotopagina kan bekijken.

  Adres registratie

  Als u gepensioneerd bent en u krijgt uw pensioen van Croda, Noblesse / NN of Progress en u bent nog geen lid van de GUC dan kunt u dit via deze link aanvragen. Het lidmaatschap bedraagt slechts €6 per jaar en hiervoor kunt u o.a. de algemene leden vergadering bijwonen en meegaan met eventuele uitjes.
  Ook kunt u met dezelfde keuze uw adres wijzigingen doorgeven of uw email adres toevoegen.

  GUC Facebook

  Op onze GUC Facebook kunt u zowel nieuwtjes over Croda vinden, maar ook zaken uit de “oude doos” zoals foto’s van de open dagen en oude foto’s van de kaarsenfabriek. Uiteraard is het mogelijk om zelf berichten of foto’s toe te voegen. U hoef zich hiervoor alleen eenmalig te registeren. Heeft u nog vragen over het gebruik van deze Facebook, stuur dan een mailtje naar info.guc.gouda@gmail.com

  Agenda

  • donderdag 1 jun 2023, 13:30 :
   Voorlichtingsbijeenkomst overgang naar HNPF
  • woensdag 14 jun 2023, 13:30 :
   UItje voor GUC leden
  • maandag 19 jun 2023, 09:30 :
   Voorbespreking ALV
  • woensdag 28 jun 2023, 09:30 :
   GUC algemene ledenvergadering

  Foto nieuws (klik op de foto voor meer details)

  Boottocht Avifauna 2022

  Uitjes

  Kerstdiner 2022Kerstdiners

  Algemene leden vergadering 2022

  Algemene leden vergaderingen

  Najaar bijeenkomst GUC 2019Najaar bijeenkomsten