Welkom

In verband met het Corona virus heeft het bestuur van de GUC besloten, in overleg met de directie van Croda, om de Algemene Leden Vergadering van onze vereniging naar een nog nader te bepalen datum te verschuiven

   


  GUC Facebook

  Op onze GUC Facebook kunt u zowel nieuwtjes over Croda vinden, maar ook zaken uit de “oude doos” zoals foto’s van de open dagen en oude foto’s van de kaarsenfabriek. Uiteraard is het mogelijk om zelf berichten of foto’s toe te voegen. U hoef zich hiervoor alleen eenmalig te registeren. Heeft u nog vragen over het gebruik van deze Facebook, stuur dan een mailtje naar info@guc-gouda.nl

  Beste mensen,

  Het is lang geleden dat u iets van ons gehoord hebt.
  Het zal niet verrassend zijn dat dit alles te maken heeft met de gaande pandemie. Van al onze plannen is letterlijk niets gekomen, we hebben domweg niets kunnen organiseren. Met name het personeelsfeest is daar de dupe van geworden. We hadden een mooi feest georganiseerd in maart en dat kon niet doorgaan.
  Vervolgens hebben we die datum verplaatst naar eind oktober, maar ook dat kon geen doorgang vinden.
  De situatie is nu zó dat we niet weer een nieuwe datum voor het feest hebben geprikt. Per saldo betekent dat; dat we geen feest hebben georganiseerd. We hebben echter met de zaalhouder afgesproken dat we het afgesproken scenario handhaven en een afspraak maken zodra de COVID19-situatie dat toelaat.
  Voor degenen die een / enkele kaart(en) hebben aangeschaft voor het personeelsfeest willen we graag meegeven dat die blijven gelden voor het eerstvolgende personeelsfeest, hoewel daar dus nog geen datum voor gepland staat.
  Gezien de huidige situatie lijkt dit het meest voor de hand liggende. Indien u geen gebruik meer wilt maken van de kaart(en) kunt u de kosten terugkrijgen onder overleggen van de betreffende kaart(en).
  Mochten hier vragen over zijn, neemt u dan alstublieft contact op met de personeelsvereniging.

  Met vriendelijke groeten,
  namens de Croda Personeelsvereniging

  Ron van Aken ron.van.aken@croda.com
  0180 – 31 88 50 of 06 – 443 06 143

   Agenda

   Foto nieuws (klik op de foto voor meer details)

   Bootreis Vecht 2019Uitjes

   Kerstdiner 2019Kerstdiners

   Kerstpakketten inpakken 2019Kerstpakketten inpakken

   Algemene leden vergadering 2019Algemene leden vergaderingen

   Najaar bijeenkomst GUC 2019Najaar bijeenkomsten