Welkom

  GUC Uitje op 13 september

  Binnenkort zal er voor de GUC leden een nieuwsbrief door de brievenbus vallen.
  In deze nieuwsbrief vind u onder ander een uitnodiging voor een uitje op 13 september. 

  We zullen dan per boot is vanaf de Nieuwe Veerstal in Gouda vertrekken, vanwaar we naar Avifauna in Alpen aan de Rijn zullen varen, waarna de gelegenheid bestaat om het vogelpark te bezoeken. In de middag staat een uitgebreid buffet klaar waarna we dan gezamenlijk per bus weer terug te keren naar Gouda.

  Als u aan deze dag wilt deelnemen, verzoeken wij u vóór 1 augustus de ingevulde antwoordstrook uit de nieuwsbrief  aan ons op te sturen naar
  – Mennie van Oosten Leenart
  – Schildmos 4
  2914 XE Nieuwerkerk a/d IJssel
  of het formulier in te vullen via  www.guc-gouda.nl/documenten/uitje2022

  Algemene Leden Vergadering

  Vanwege corona is al een tijdje de Algemene Leden Vergadering (ALV) uitgesteld.  De verwachting is dat, afhankelijk van de situatie dan, dat we in oktober weer een ALV kunnen houden met hierin o.a. informatie over Croda/ Cargill en de nieuwe pensioen wet.

  Adres registratie

  Als u gepensioneerd bent en u krijgt uw pensioen van Croda, Noblesse / NN of Progress en u bent nog geen lid van de GUC dan kunt u dit via deze link  aanvragen. Het lidmaatschap bedraagt slechts €6 per jaar en hiervoor kunt u o.a. de algemene leden vergadering bijwonen en meegaan met eventuele uitjes.
  Ook kunt u met dezelfde keuze uw adres wijzigingen doorgeven of uw email adres toevoegen.

  Pensioenfonds Croda

  Het pensioenfonds Croda heeft vanwege enige problemen met de communicatie verzocht om alle gepensioneerden die nu nog per post informatie ontvangen van Dion te verzoeken om toe te staan dat Dion zoveel mogelijk algemene post via e-mail mag versturen i.p.v. per post.
  Dit verzoek is natuurlijk uitsluitend bestemd voor de gepensioneerden aangesloten bij Pensioenfonds Croda. Het verzoek betreft dus uitsluitend b.v. nieuwsbrieven en vooral de komende tijd info over het nieuwe pensioensysteem etc. en dus niet voor privé gegevens zoals b.v. pensioenoverzichten en andere privé post.

  Gaarne indien u akkoord met e-mail info bent gaarne een kort bericht aan croda@dion.nl zodat ze uw e-mailadres in kunnen voeren in hun communicatie systeem.

  Met vriendelijke groeten,
  Nico Man bestuurder Pensioenfonds Croda namens gepensioneerden. 

  GUC Facebook

  Op onze GUC Facebook kunt u zowel nieuwtjes over Croda vinden, maar ook zaken uit de “oude doos” zoals foto’s van de open dagen en oude foto’s van de kaarsenfabriek. Uiteraard is het mogelijk om zelf berichten of foto’s toe te voegen. U hoef zich hiervoor alleen eenmalig te registeren. Heeft u nog vragen over het gebruik van deze Facebook, stuur dan een mailtje naar info.guc.gouda@gmail.com

  Agenda

  Foto nieuws (klik op de foto voor meer details)

  Bootreis Vecht 2019Uitjes

  Kerstdiner 2019Kerstdiners

  Kerstpakketten inpakken 2019Kerstpakketten inpakken

  Algemene leden vergadering 2019Algemene leden vergaderingen

  Najaar bijeenkomst GUC 2019Najaar bijeenkomsten