Welkom op de website van GUC

  Kerstdiner 2022

  Op woensdag 14 december werd weer het jaarlijkse kerstdiner in het bedrijfsrestaurant van Cargill te Gouda georganiseerd.

  Een foto impressie van deze gezellige avond kunt u hier vinden.

  Nieuwjaarsreceptie 2023

  Op maandag 9 januari vindt om 15:30 uur de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie plaats in het bedrijfsrestaurant. Graag nodigen we jullie uit om elkaar een goed Nieuwjaar te wensen met een praatje bij een hapje en een (alcoholvrij…) drankje. Wij zien u graag allemaal !!!
  Vriendelijke groeten,
  namens de Gouda Personeelsvereniging, Ron van Aken

  Cargill bon voor Kerstpakket

  Dit jaar krijgen alle gepensioneerde medewerkers van Cargill Gouda een bon voor een kerstpakket. Deze bon is  rond 9  december naar het huisadres van iedereen gestuurd. Met deze bon kan men zelf een pakket kiezen en laten bezorgen; kijk hier voor meer informatie; ook als geen bon is ontvangen.
  De gepensioneerden, die bij Unilever Progress met pensioen zijn gegaan zullen een pakket van Unilever ontvangen en niet van Cargill.

  Algemene Leden Vergadering

  Vanwege corona was er al een tijdje geen algemene leden vergadering (ALV) geweest, maar gelukkig kon dit op woensdag 5 oktober weer door gaan.
  Voor een impressie van deze vergadering kijk dan hier op de fotopagina.
  De presentaties en de notulen van deze dag staan op deze pagina.

  GUC Uitje 2022

  Gelukkig kon na lange tijd weer een uitje voor de gepensioneerden georganiseerd worden.
  Mennie van Oosten had samen met de rest van het GUC bestuur hun uiterste best gedaan om van deze dag iets leuks te maken. Na de boottocht van Gouda naar Alphen a/d Rijn, een bezoek aan het vogelpart Avifauna en een uitgebreid diner buffet werd iedereen weer voldaan met bus terug naar Gouda gebracht. Rob Kempers heeft van deze dag een mooie impressie gemaakt, die je op deze fotopagina kan bekijken.

  Adres registratie

  Als u gepensioneerd bent en u krijgt uw pensioen van Croda, Noblesse / NN of Progress en u bent nog geen lid van de GUC dan kunt u dit via deze link  aanvragen. Het lidmaatschap bedraagt slechts €6 per jaar en hiervoor kunt u o.a. de algemene leden vergadering bijwonen en meegaan met eventuele uitjes.
  Ook kunt u met dezelfde keuze uw adres wijzigingen doorgeven of uw email adres toevoegen.

  GUC Facebook

  Op onze GUC Facebook kunt u zowel nieuwtjes over Croda vinden, maar ook zaken uit de “oude doos” zoals foto’s van de open dagen en oude foto’s van de kaarsenfabriek. Uiteraard is het mogelijk om zelf berichten of foto’s toe te voegen. U hoef zich hiervoor alleen eenmalig te registeren. Heeft u nog vragen over het gebruik van deze Facebook, stuur dan een mailtje naar info.guc.gouda@gmail.com

  Agenda

  Foto nieuws (klik op de foto voor meer details)

  Boottocht Avifauna 2022

  Uitjes

  Kerstdiner 2022Kerstdiners

  Algemene leden vergadering 2022

  Algemene leden vergaderingen

  Najaar bijeenkomst GUC 2019Najaar bijeenkomsten